Acil Servis ve Ambulans Hizmetleri

Özel Güngören Hastanesi Acil servisi, deneyimli ve dinamik bir hekim kadrosu ile 24 saat kesintisiz görev yapmaktadır. Bu ekip akşam kat hekimliği görevlerini de yürütmektedir. Acil servis konusunda deneyimli sağlık ekibi,hasta danışmanları ve personel  kadrosu ile acil servise önemli katkıda bulunmaktadır.

Ayrıca  ambulans ekibimiz hastanemiz içinden ve dışarıdan gelebilecek her türlü hasta transfer talebini karşılamak üzere Acil servis önünde hazır bulunmaktadır.

Modern tıbbi cihaz ve  monitörlerle donatılmış olan acil serviste 24 saat boyunca her türlü laboratuar tahlili ve radyolojik tetkik yapılması olanağı vardır.Hastanemiz ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin her an hazır ve kolay erişilir konumda olması, acil servise her branştan acil hastayı kabul ve tedavi etme olanağı vermektedir.

Bölümde Görev Yapan Hekimlerimiz